Leder du efter nyt loft eller har du brug for en erfaren fagperson til opsætning af dit nye loft? Nu til dags findes der mange valgmuligheder hvad angår lofter. Mange forskellige materialer og farver, som gør det muligt at sætte sit personlige præg på boligen. Tag kontakt til os i dag, så hjælper vi dig med opsætning af loft.

Få hjælp af en professionel

Når der skal opsætte nyt loft, er det et vigtigt element til enhver bolig. Derfor er det vigtigt at sørge for at opsætningen er veludført, for at det forbliver funktionelt og æstetisk flot. Vi vil rigtig gerne rådgive dig i hvilket loft der passer perfekt til din bolig og indretning. Der findes et utal af gør-det-selv hjemmesider som alle sammen fortæller hvor let og billigt det er at sætte sit eget loft op.

Vi ser desværre ofte at man har prøvet kræfter med det selv og resultatet ikke bliver som man håber. Derfor vil vi gerne prøve at understrege vigtigheden i at få rådgivning og hjælp af en professionel fagperson, når det gælder opsætning af loft. I værste fald kan man ende med at lave skade på bolig eller skulle lave det hele om.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, for uvildig rådgivning og et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 22 45 89 14 eller ved at sende os en mail info@ckt.nu. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.