Med helt nye gulve og paneler får din bolig er moderne og nutidigt udtryk. Når du vælger de materialer og farver som passer til din bolig, får du både et funktionelt design, samt et æstetisk smukt udseende. Hos os tilbyder vi et stort udvalg af gulve og panel-løsningen i mange typer af materiale og farver. Tag kontakt til os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Alle vores gulve er af professionel og høj kvalitet, som sikrer dig et smukt resultat, der passer til din indretningsstil og dit behov.

Vælg den rigtige fagperson

Vi er et tømrer- og snedkerfirma med mange års erfaring, som gennem årene har hjulpet mange privatpersoner med at udleve deres boligdrømme. Vores erfaringen er din sikkerhed for at dit projekt bliver fulgt til dørs og du får resultat af høj kvalitet.

Der kan være mange overvejelser i forhold til materialevalg, som vi også gerne vil rådgive dig omkring. Først og fremmest skal man vælge et gulv man synes er flot og som passer ind i husets og egen indretningsstil. Dernæst skal du gøre dig nogle overvejelser i forhold til vedligeholdelse samt rengøring. Hver gulvtype tilbyder forskellige muligheder og har forskellige krav, det er derfor vigtigt at planlægge sit nye gulv godt.

Kontakt os i dag på telefon 22 45 89 14 eller ved at sende os en mail på info@ckt.nu. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.